Monyo

Și-a dorit să aibă atâtea chitări, cât a avut nota la filosofie la bacalaureat: 9,30. A inventat un nou stil muzical, și-a fabricat propriul nume și își acordează singur chitara. Poate cânta și cu mâinile legate la spate, și cu un ochi întredeschis.

Robi

Face necaz din orice haz și vice-versa – câteodată le și încurcă. Faptul că el chelește, nu-l face să pară cu nimic mai tânăr. S-a născut cu o greutate peste limita legală și cu o norma de poluare Euro 15, lucru care nu era la modă la vremea aceea. Poartă cate un cercel în fiecare ureche, ca să nu-l discrimineze pe careva.

Cami

Ea este vinovată de faptul că băieții din trupă arată irezistibil. O poți înveseli la orice oră cu o cană proaspătă de cafea sau cu o ciocolată Bounty. S-a întâmplat odată, că a băut o cafea atât de târziu, încât deja era devreme.

Aron

Provine dintr-o familie atât de nobila, încât are acces liber la Electric Castle la orice oră și zi din an. Cânta la mai multe instrumente și în/la mai multe trupe – câteodată în același timp. A fost inclus în topul celor mai chipeși muzicieni din Ardeal, dar nu se bucură de acest lucru – nu știm din ce motiv.

Zoltan

Sucursala din Cluj a Wikipedia. Le știe pe toate și toate îl știu pe el. Este atât de obsedat de tehnologia wireless, încât totdeauna poartă la el minimum un metru de fir fără fir. În timpul său liber ține rândunicilor cursuri de adaptare la Noua Eră.

Karcsi

Toată viața a avut doar o singură dorință, să facă ocolul pământului pe o plută. Nu i-a ieșit, de aceea s-a făcut pianist. Perioadele cu părul scurt alternează cu cele cu părul lung, dar coafura întotdeauna rezistă. Are nevoie în permanență de subtitrare în limba română.